DTTC’78 bouwt aan de jeugd.

/ / Nieuws

Tafeltennisvereniging DTTC’78 is na een (Corona) dip van het aantal jeugdleden dit competitieseizoen gestart met maar liefst 3 jeugdteams!

Onze toppers: Ruben Bolt, Thomas Haan, Sten Pleizier en Sven van der Veer bemannen het 1ste jeugdteam in de 2de klasse.

In de TableStars competitie, de competitie voor beginnende jeugdspelers, spelen in DTTC 2: Quinten Hulshof, Koen Huis en de zusjes Tessa en Liza Baar.

Ook in de TableStars competitie speelt het 3de jeugdteam met Tim Pentinga, Delano Beshara en Lenn Groenewold hun wedstrijden.

Door te blijven investeren in de jeugdtrainingen op vrijdagavond, en door samenwerking te zoeken met andere verenigingen zijn we in staat geweest om nu toch weer actief binnen de tafeltennis wereld te zijn met onze jeugd!

Afgelopen zaterdag was onze zaal de thuisbasis voor de TableStars competitie, met tegenstanders uit Dedemsvaart, Leeuwarden, Hoogeveen en nog wat plaatsen, was het met een volle zaal en erg geslaagde dag! Waar plezier en beweging in hoog vaandel stonden werd er uiteraard ook gejuicht met een mooi winst!

Onze jeugd traint elke vrijdagavond vanaf 18.30 in de gymzaal van de voormalig Deltaschool aan de Pastorieweg in Appingedam. (Achter de nieuwe schoolcampus)